Vinterförvaring av båtar

Vinterförvaring av båtar

Vinterförvaring av båtar med din båt i fokus

NFS Marin erbjuder vinterförvaring av båtar. Vi tar hand om din båt under vår, sommar, höst och vinter. Hos oss är båten i trygga händer. Enbart den personal vi litar på hanterar din båt och våra anläggningar mellan Nyköping och Stockholm är säkra. Vårt arbete med din båt är vår stolthet. Vi gör allt för att du ska få en personligt och professionell hjälp.

Du kan välja om du vill förvara båten inomhus eller utomhus. Våra lokaler är uppvärmda vilket innebär att du kan lämna allt materiel ombord. Båten blir genomtorr och ingenting fryser. Under vinterhalvåret så jobbar vi med att göra båtarna redo för nästa säsong.

Utomhus spolar vi av båten och plastar den med krymplast. Om din båt sakar vatten- eller avloppssystem är utomhusförvaring ett bra alternativ. Du behöver inte lyfta ett finger. Vi tar hand om allt. Vi servar, lagar och förvarar. Vi målar, putsar och ser till att båten kommer upp och sjösätts när och var du vill.

Antingen kan du lämna och hämta båten vid våra anläggningar för sjösättning och upptagning. Antingen hämtar vi och levererar din båt där du önskar. Om något behöver repareras så fixar vi det. Det kan gälla skador på skrov eller utrustning som behöver bytas ut. Vi kan ordna allt. Vi reparerar årligen grundstötningar, motorhaverier och övriga skador och samarbetar med alla försäkringsbolag. Ring oss när olyckan har varit framme så hjälper vi till! Oavsett var båten befinner sig kan vi hämta den. Vi transporterar din båt till någon av våra anläggningar eller bäst lämpat varv för att du på enklast och snabbast möjliga sätt ska få tillbaka båten i vattnet igen.

Vi erbjuder båtplatser vid Lappetorp samt vid Horns Båtvarv – båda platserna är belägna vid kusten mellan Nyköping och Trosa. Vid båda våra hamnanläggningar har vi flexibla platser i olika bredder. I hamnarna ligger din båt tryggt förtöjd i skydd för vind och vågor. Vi har även väl iordninggjorda ramper för enkel sjösättning och upptagning. Har du båten på trailer och bara sjösätter när du använder den? Teckna ett abonnemang för enkel sjösättning och parkering av bil och trailer när du är ute med båten. Kontakta oss för mer information!

Vi som driver NFS Marin heter Anders Wollenius och Björn G Wiberg. Vi drivs av att både se till att ditt båtliv och båtägande är så smidigt och så kul som möjligt samt att försöka utveckla den bransch vi lever och verkar i.

Våra tjänster

Förvaring inne & ute

Förvaring av din båt – tryggt och säkert utomhus eller i våra egna varmhallar.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Båtplatser

Båtplatser vid Horn och Lappetorp utanför Nyköping för båtar upp till ca 30 fot.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst

  Vinterförvaring av båtar är en viktig åtgärd för att skydda din båt under de kallare månaderna. På vår anläggning erbjuder vi professionell vinterförvaring av båtar av alla storlekar. Vår personal har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för just din båt. När du vinterförvarar din båt hos oss kan du vara säker på att den får den vård och omsorg den behöver. Vi rengör båten grundligt innan den förvaras, och täcker den sedan med en presenning för att skydda den mot väder och föroreningar. Dessutom tar vi ur batterierna och förvarar dem på en torr och sval plats under vintern. Vår anläggning har också en modern och välbevakad båthall där du kan vinterförvara din båt. Hallen har plats för båtar upp till 12 meter, och erbjuder skydd mot väder och vind. Om du önskar vinterförvara din båt hos oss är det enkelt att boka en plats. Du kan välja att betala hela vinterförvaringen på en gång, eller dela upp betalningen i månadsbetalningar. Kontakta oss gärna för mer information och för att boka en plats. Vinterförvaring av båtar är en investering i din båts hållbarhet och långsiktiga värde. Med vår professionella vinterförvaring kan du vara säker på att din båt får den vård den behöver, så att den är redo för säsongen när våren kommer.

  Vanliga frågor och svar om vinterförvaring av båtar

  • Vad är vinterförvaring av båtar?

   Vinterförvaring av båtar innebär att man förvarar sin båt på en plats under vintern när den inte används. Detta kan ske på en båtplats eller i en båthall. Vinterförvaring är en viktig åtgärd för att skydda båten från väder och vind under de kallare månaderna.

  • Varför vinterförvara sin båt?

   Det finns flera skäl till varför man kan välja att vinterförvara sin båt. En anledning kan vara att man vill skydda båten från väder och vind under de kallare månaderna. Det kan också vara en bra idé att vinterförvara båten om man inte har möjlighet att använda den under vintern, eller om man vill spara pengar på försäkring och båtplats.

  • Vad bör jag tänka på när jag vinterförvarar min båt?

   Det finns en del saker som man bör tänka på när man vinterförvarar sin båt. Det är viktigt att rengöra båten grundligt innan den förvaras, särskilt om den har varit ute i saltvatten. Det kan också vara bra att täcka båten med en presenning för att skydda den mot väder och föroreningar. Se också till att ta ur batterierna och förvara dem på en torr och sval plats.

  • Vad kostar det att vinterförvara en båt?

   Priset för vinterförvaring av en båt kan variera beroende på vart man väljer att förvara den och hur stor båten är. Båtplatser och båthallar kan ha olika priser. Vi på NFS Marin har fördelaktiga priser. För att läsa mer kan du gå till denna sida.

  • Kan jag vinterförvara min båt själv?

   Ja, det är möjligt att vinterförvara sin båt själv om man har en lämplig plats att förvara den på. Det är dock viktigt att tänka på säkerheten och att följa råd och rekommendationer för att skydda båten på bästa sätt.