Båt 360°

Ditt båtliv ska vara enkelt, kul och fyllt med spännande upplevelser och äventyr. Det tycker vi på NFS Marin och har därför byggt hela vårt erbjudande för att du ska kunna lämna allt du inte har tid med, lust till eller kunskap till åt oss. För det är det roligaste vi vet – att få ta hand om din båt på det sätt som passar dig. Vi finns alltid tillgängliga för tips och råd kring frågor om din båt.

1. Vi kompletterar din båt

Vi utför varje år en stor mängd installationer som gör båtlivet säkrare, tryggare och roligare. Vi är återförsäljare för allt från de ledande båtmotormärkena, den senaste elektroniken till kapell och dynor etcetera. Fråga oss om en offert!

2. Vi tar hand om din båt

Ibland fallerar tekniken och ibland är olyckan framme – oavsett vad – finns NFS Marin redo att hjälpa dig. Vi reparerar årligen grundstötningar, motorhaverier och övriga skador och samarbetar med alla försäkringsbolag.

3. Vi tar båten dit du vill

Kontakta oss, när du vill ha hjälp att transportera din nuvarande eller framtida båt. Ibland hittar man ju drömbåten på ”fel” ort – då kan vi hjälpa till att hämta eller leverera dit du vill.

Vi utför också årligen en stor mängd transporter åt försäkringsbolag och drabbade båtägare i samband med stölder och andra skador. Ring oss när olyckan har varit framme så hjälper vi till! Med hjälp av bilar, fyrhjulingar, trailers och båtar har vi hittills aldrig misslyckats med att få fram en båt från en enslig strand eller en båt gömd i en vassrugge. Vi transporterar din båt till någon av våra anläggningar eller bäst lämpat varv för att du på enklast och snabbast möjliga sätt ska få tillbaka båten i vattnet igen.