Om oss

Grunden i vår verksamhet på NFS Marin är din båt och dina önskemål kring hur du vill att ditt båtliv ska se ut. I vår verksamhet underhåller, servar, lagar och förvarar vi båtar året om. Vi drivs av att leverera personlig och kompetent båtservice och lägger stor vikt vid att leverera med hög kvalitet. Vi har mångåriga samarbeten med såväl de flesta försäkringsbolag som de flesta märkesverkstäderna.

Våra anläggningar

Vår verksamhet är geografiskt koncentrerad till kusten mellan Stockholm och Nyköping. Vid Studsvik har vi inhägnad och bevakad inomhus- och utomhusförvaring, vid Lappetorp erbjuder vi båtplatser och vid Horns båtvarv erbjuder vi förvaring inomhus – även den kameraövervakad – samt båtplatser, camping och stuguthyrning året om. Våra hallar är uppvärmda året runt. Det gör att du kan lämna kvar all utrustning ombord i din båt under vintern och du kan känna dig trygg med att båten torkar upp ordentligt under förvaringen. Våra lösningar för förvaring utomhus håller även den samma höga säkerhet som inomhusförvaringen. Alla båtar som förvaras utomhus krymp-plastas på plats.

Båt 360°

Vi har båtplatser för båtar upp till ca 30 fot. I stort sett samtliga båtar ligger vid y-bommar från 4-8 meter.

Beläggningen i våra hamnar är hög men vi gör vårt yttersta för att hitta en bra plats till din båt. Vid vilken av våra anläggningar du än väljer att lägga din båt, har du hos oss alltid nära tillgång till service och underhåll, samt möjlighet till vinterförvaring både inomhus och utomhus.

Ditt båtliv, på dina villkor

Antingen lämnar du din båt vid någon av våra anläggningars bryggor eller så kommer vi till din brygga och hämtar din båt inför upptagningen på hösten. Samma sak gäller efter sjösättning på våren. Allt fler av våra kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är att bara lämna nyckeln på hösten för att återfå båten och nyckeln i önskat skick till våren. Redo för en ny säsong.

Fråga oss – vi är flexibla utifrån vad som passar dig bäst. Vi har erfarna båtförare med gedigen sjövana och utbildning i form av fartygsbefäl klass 8, maskinbefäl klass 6 samt högfartsutbildning. Vi utför även landtransporter av båtar upp till ca 3 ton. Generellt kan sägas att vi hanterar båtar upp till 5 ton eller ca 30 fot.

Vi som driver NFS Marin heter Anders Wollenius och Björn G Wiberg. Vi drivs av att både se till att ditt båtliv och båtägande är så smidigt och kul som möjligt samt att också försöka utveckla den bransch vi lever och verkar i.