Båtförvaring

NFS Marin jobbar för att du ska få en enkel och trygg båtförvaring – som passar dig och din båts behov. Till exempel passar inomhusförvaring bäst för vissa båtar. Andra trivs utmärkt utomhus under krympplast. 

Vi drivs av att leverera personlig och kompetent båtservice och lägger stor vikt vid att leverera med hög kvalitet. Vi har mångåriga samarbeten med såväl de flesta försäkringsbolag som de flesta märkesverkstäderna.Om du har någon fråga ska du inte tveka att fråga oss om råd för vad som passar din båt bäst.

Båtförvaring ute eller inne?

Om du väljer att förvara din båt inomhus, står den i hallar som är uppvärmda året om. Det gör att du kan lämna kvar all utrustning ombord i din båt under vintern och känna dig trygg med att båten torkar upp ordentligt under förvaringen. Likaså lämpar sig inomhusförvaringen extra väl för ruffade båtar med vatten- och avloppssystem som är känsliga för frysning. Om du istället väljer att förvara din båt utomhus, får du samma höga säkerhet som när du förvarar båten inomhus. Exempelvis är alla våra uppställningsytor inhägnade och trygga, och din båt plastas med krympplast efter avspolning och torkning inomhus, för att ge ett bra väderskydd under förvaringen. Med andra ord lämpar sig utomhusförvaringen extra väl för öppna båtar och båtar som saknar vatten- och avloppssystem.

Våra anläggningar

Vi har två anläggningar för båtförvaring vid kusten mellan Stockholm och Nyköping. Dels vid Studsvik, där vi kan erbjuda dygnetrunt-bevakad inom- och utomhusförvaring och dels vid Horn, där vi erbjuder utomhusförvaring. Vid upptagning/sjösättning lämnar/hämtar du din båt vid bryggorna i Horn utanför Nyköping eller vid bryggorna vid Studsvik, strax söder om Trosa – eller låter oss hämta/leverera din båt där det bättre passar dig. Exempelvis nyttjar vi frekvent ramperna i Fisksätra, Slagsta, Äppelviken och på Värmdö. 

Lämna din båt i trygga händer

Under vinterhalvåret sjuder det av liv på våra anläggningar. Då servas, repareras och kompletteras båtar och motorer för att göra båtarna redo för nästa säsong. Då vi vill att du ska kunna vara säker på att din båt är i trygga händer, låter vi inga andra än av oss utvalda tekniker, installatörer och servicepartners arbeta i hallen.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Om vi behöver mer information slår vi dig en signal. Annars får du svar via mejl. Likaså är du är alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst