Båtförvaring

NFS Marin jobbar för att du ska få en enkel och trygg båtförvaring – som passar dig och din båts behov. Vissa båtar lämpar sig bäst för inomhusförvaring – andra trivs utmärkt utomhus under krympplast. Tveka inte att fråga oss om råd för vad som passar din båt bäst.

Förvaring ute eller inne?

Om du väljer att förvara din båt inomhus, står den i hallar som är uppvärmda året om. Det gör att du kan lämna kvar all utrustning ombord i din båt under vintern och känna dig trygg med att båten torkar upp ordentligt under förvaringen. Inomhusförvaringen lämpar sig extra väl för ruffade båtar med vatten- och avloppssystem som är känsliga för frysning.

Om du väljer att förvara din båt utomhus, får du samma höga säkerhet som när du förvarar båten inomhus. Alla våra uppställningsytor är inhägnade och trygga, och din båt plastas med krympplast efter avspolning och torkning inomhus, för att ge ett bra väderskydd under förvaringen. Utomhusförvaringen lämpar sig extra väl för öppna båtar och båtar som saknar vatten- och avloppssystem.

Våra anläggningar

Vi har två anläggningar för båtförvaring vid kusten mellan Stockholm och Nyköping; dels vid Studsvik, där vi kan erbjuda dygnetrunt-bevakad inom- och utomhusförvaring och dels vid Horn, där vi erbjuder utomhusförvaring.

Vid upptagning/sjösättning lämnar/hämtar du din båt vid bryggorna i Horn utanför Nyköping eller vid bryggorna vid Studsvik, strax söder om Trosa – eller låter oss hämta/leverera din båt där det bättre passar dig. I Stockholmsområdet nyttjar vi frekvent exempelvis ramperna i Fisksätra, Slagsta, Äppelviken och på Värmdö. 

Lämna din båt i trygga händer

Under vinterhalvåret sjuder det av liv på våra anläggningar. Båtar och motorer servas, repareras och kompletteras för att göra båtarna redo för nästa säsong. Då vi vill att du ska kunna vara säker på att din båt är i trygga händer, låter vi inga andra än av oss utvalda tekniker, installatörer och servicepartners arbeta i hallen.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat
  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   
  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst

  This is default text for notification bar