Båtplatser

Vi erbjuder båtplatser vid Lappetorp samt vid Horns Båtvarv – båda platserna belägna vid kusten mellan Nyköping och Trosa.

Vid båda våra hamnanläggningar har vi flexibla platser i olika bredder. I hamnarna ligger din båt tryggt förtöjd i skydd för vind och vågor. Vi har även väl iordninggjorda ramper för enkel sjösättning och upptagning. Har du båten på trailer och bara sjösätter när du använder den? Teckna ett abonnemang för enkel sjösättning och parkering av bil och trailer när du är ute med båten. Kontakta oss för mer information!

Närhet till skärgården

Vi har båtplatser för båtar upp till ca 30 fot. I stort sett samtliga båtar ligger vid y-bommar från 4-8 meter.

Beläggningen i våra hamnar är hög men vi gör vårt yttersta för att hitta en bra plats till din båt. Vid vilken av våra anläggningar du än väljer att lägga din båt, har du hos oss alltid nära tillgång till service och underhåll, samt möjlighet till vinterförvaring både inomhus och utomhus.

Våra anläggningar

Förfrågan båtplats

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

     

    Önskad anläggning för båtplats