båtförvaring Södertälje

Båtförvaring Södertälje

När hösten snart blir vinter är det hög tid att ordna med båtförvaring. Du kan lita på att din båt är i tryggt förvar med hög säkerhet hos oss på NFS Marin. Enbart den personal vi litar på hanterar din båt och våra anläggningar mellan Nyköping och Stockholm är säkra. Vårt arbete med din båt är vår stolthet. Vi gör allt för att du ska få en personlig, professionell hjälp och vi tar mer än gärna hand om servicen under tiden som du förvarar din båt hos oss.

Säker båtförvaring i Södertälje innebär i grund och botten två saker. Först och främst så kommer din båt att vara säker mot inbrott. Den blir inte ett enkelt mål för båttjuvar och den riskerar inte att skadas av personer som vill vandalisera andras båtar. Om båten förvaras i en hall ska den vara larmad och under ständig bevakning.

Den andra viktiga biten med säker förvaring av båt i Södertälje rör båtens skick. Det är ju viktigt att din båt inte skadas av själva förvaringen. Med varsam hantering och korrekt förvaring så behöver du inte oroa dig för att din båtförvaring kommer att leda till ytterligare behov av reparation och service!

Vi erbjuder båtplatser vid Lappetorp samt vid Horns Båtvarv – båda platserna är belägna vid kusten mellan Nyköping och Trosa. Vid båda våra hamnanläggningar har vi flexibla platser i olika bredder. I hamnarna ligger din båt tryggt förtöjd i skydd för vind och vågor. Vi har även väl iordninggjorda ramper för enkel sjösättning och upptagning. Har du båten på trailer och bara sjösätter när du använder den? Teckna ett abonnemang för enkel sjösättning och parkering av bil och trailer när du är ute med båten. Kontakta oss för mer information!

Vi som driver NFS Marin heter Anders Wollenius och Björn G Wiberg. Vi drivs av att både se till att ditt båtliv och båtägande är så smidigt och så kul som möjligt samt att försöka utveckla den bransch vi lever och verkar i.

Serva båten då den är i förvar

När du lämnar in båten för förvaring i Södertälje är det ett ypperligt tillfälle för service. När båten tas upp går det att tvätta av hela utsidan, skrovet, botten och överbyggnaden. Det kan också vara ett gott tillfälle att ta hand om motor, pumpar och toaletten. Vid försäkringsskador är det möjligt att få hjälp med detta och då kan det vara tal om omfattande skador som kräver lite mer än enklare service. När våren kommer är båten redo för en ny spännande båtsäsong. Du slipper ödsla tid på reparation då den redan är klar i samband med förvaringen för vintern.

Boka tid för båtförvaring i god tid!

Bra båtförvaring bokas snabbt upp så ett viktigt tips är att boka in tid för upptagning och förvaring i god tid. Se till att båten är redo med tom septiktank och mer innan båten tas upp. Passa också på att se på vad som gäller för bokning av sjösättning då våren kommer igen.

Våra tjänster

Förvaring inne & ute

Förvaring av din båt – tryggt och säkert utomhus eller i våra egna varmhallar.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Båtplatser

Båtplatser vid Horn och Lappetorp utanför Nyköping för båtar upp till ca 30 fot.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst