Båtförvaring Oxelösund

Båtförvaring Oxelösund

Välj säker båtförvaring i Oxelösund. Låt båten vila tryggt och säkert under vintern på ett båtvarv med båtförvaring i Oxelösund. Samtidigt som du förvarar din båt kan du passa på att gå igenom och serva den. Reparationer som säkrar nästa båtsäsong är smidiga att ta hand om i samband med förvaringen av båten. Se bara till att du bokar din förvaringsplats i god tid!

Ska du välja båtförvaring i Oxelösund utomhus eller inomhus? 

Det finns fördelar med inomhusförvaring såväl som utomhusförvaring. En hall kan till exempel ha uppvärmning vilket bidrar till ett klimat som kan motverka fuktskador och mögel. Men det betyder inte att utomhusförvaring av båt alltid innebär en risk för den här typen av skador.

Det är väldigt viktigt med säker förvaring av båt och då gäller det förstås att det finns både larm och bevakning. Du ska kunna lita på att din båt är redo för sjösättning när våren kommer. Fast det gäller förstås att du själv är aktiv och drar nytta av de tjänster för service som du kan få i samband med förvaringen av båten.

Serva och reparera båten inför förvaring

När du bokar in förvaring av båt i Oxelösund kan du även passa på att serva båten. Kanske finns det en försäkringsskada som du vill ta tag i inför nästa års båtsäsong. På båtvarvet kan båten gås igenom noggrant så att dolda fel hittas innan de ställer till med problem.

Gå igenom pumpar och motor och se till att de är i toppenskick inför kommande båtsäsong. Detta spar dig både tid och kanske också pengar då du kan sköta service och reparationer i samband med förvaringen.

Det är också tillfälle att rengöra: 

Boka och förbered för båtförvaringen

Boka in tid för din båtförvaring i Oxelösund i god tid. Det är ganska vanligt att de bästa platserna för båtar snabbt bokas upp. Ta också reda på hur du kan förbereda för vinterförvaringen på bästa sätt. Det kan till exempel vara att rekommendera att använda torrbollar för att motverka mögel i båten.

Våra tjänster

Förvaring inne & ute

Förvaring av din båt – tryggt och säkert utomhus eller i våra egna varmhallar.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Båtplatser

Båtplatser vid Horn och Lappetorp utanför Nyköping för båtar upp till ca 30 fot.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst