Båtförvaring Nacka

Båtförvaring Nacka

Båtförvaring Nacka med din båt i fokus

NFS Marin erbjuder båtförvaring Nacka. Vi tar hand om din båt under vår, sommar, höst och vinter. Hos oss är båten i trygga händer. Enbart den personal vi litar på hanterar din båt och våra anläggningar mellan Nyköping och Stockholm är säkra. Vårt arbete med din båt är vår stolthet. Vi gör allt för att du ska få en personligt och professionell hjälp.

Du kan välja om du vill förvara båten inomhus eller utomhus. Våra lokaler är uppvärmda vilket innebär att du kan lämna allt materiel ombord. Båten blir genomtorr och ingenting fryser. Under vinterhalvåret så jobbar vi med att göra båtarna redo för nästa säsong.

Utomhus spolar vi av båten och plastar den med krymplast. Om din båt sakar vatten- eller avloppssystem är utomhusförvaring ett bra alternativ.

Du behöver inte lyfta ett finger. Vi tar hand om allt. Vi servar, lagar och förvarar. Vi målar, putsar och ser till att båten kommer upp och sjösätts när och var du vill.

Antingen kan du lämna och hämta båten vid våra anläggningar för sjösättning och upptagning. Antingen hämtar vi och levererar din båt där du önskar.

Om något behöver repareras så fixar vi det. Det kan gälla skador på skrov eller utrustning som behöver bytas ut. Vi kan ordna allt. Vi reparerar årligen grundstötningar, motorhaverier och övriga skador och samarbetar med alla försäkringsbolag.

Ring oss när olyckan har varit framme så hjälper vi till! Oavsett var båten befinner sig kan vi hämta den. Vi transporterar din båt till någon av våra anläggningar eller bäst lämpat varv för att du på enklast och snabbast möjliga sätt ska få tillbaka båten i vattnet igen.

Vi erbjuder båtplatser vid Lappetorp samt vid Horns Båtvarv – båda platserna är belägna vid kusten mellan Nyköping och Trosa. Vid båda våra hamnanläggningar har vi flexibla platser i olika bredder. I hamnarna ligger din båt tryggt förtöjd i skydd för vind och vågor. Vi har även väl iordninggjorda ramper för enkel sjösättning och upptagning. Har du båten på trailer och bara sjösätter när du använder den? Teckna ett abonnemang för enkel sjösättning och parkering av bil och trailer när du är ute med båten. Kontakta oss för mer information!

Vi som driver NFS Marin heter Anders Wollenius och Björn G Wiberg. Vi drivs av att både se till att ditt båtliv och båtägande är så smidigt och så kul som möjligt samt att försöka utveckla den bransch vi lever och verkar i.

Våra tjänster

Förvaring inne & ute

Förvaring av din båt – tryggt och säkert utomhus eller i våra egna varmhallar.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Båtplatser

Båtplatser vid Horn och Lappetorp utanför Nyköping för båtar upp till ca 30 fot.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst

  Vill du läsa mer om båtförvaring?