Båtförvaring Gustavsberg

Båtförvaring i Gustavsberg

När snön ligger djup över fjärden behöver du inte tänka en sekund på din båt. Har du ordnat med säker båtförvaring i Gustavsberg så vet du att den är i trygga händer. En säker och effektiv båtförvaring för din båt för vintern är viktig och även en tid då du kan få en grundlig rengöring såväl som service för att förbereda båten för nästa säsong.

Båtförvaring i Gustavsberg utomhus eller inomhus

Det går att förvara båt i Gustavsberg inomhus såväl som utomhus. Båda alternativen har fördelar men inget av de ska innebära minskad säkerhet. När du väljer båtförvaring i Gustavsberg inomhus så får du en larmad hall där båten står tryggt under hela vintern. Utomhusplatser är också bevakade och säkra för din båt. Med varsam hantering så kommer din båt inte att skadas av förvaringsprocesser. Det är mycket viktigt. Oavsett om du kör in från Nacka, Värmdö, Haninge eller Tyresö med din båt så ska du kunna lita på att den kommer att vara i minst lika gott skick då du hämtar den mot våren. Faktum är att den kan vara i ännu bättre skick om du väljer till service.

Rengöring och service under förvaring av båt i Gustavsberg

Passa på att få en ordentligt rengöring av båten då den förvaras i Gustavsberg. Inför förvaring går det ju att komma åt hela vägen runt skrovet.

Du kan få hjälp med rengöring av:

Pumpar såväl som motor kan även servas i samband med denna rengöring. På så vis lägger du grunden för en felfri båtsäsong nästa år. Vid allvarligare försäkringsskador är det också bra att kunna kombinera reparation med själva förvaringen.
Boka plats för förvaring av din båt
Bästa båtförvaringen i Gustavsberg bokas snabbt upp. Det gäller att vara ute i god tid för att få plats för din båt. Ta alltid reda på när du ska vara på plats och vilka rekommendationer som finns. Det är till exempel viktigt att tömma septiktank innan en båt tas upp för förvaring.

Våra tjänster

Förvaring inne & ute

Förvaring av din båt – tryggt och säkert utomhus eller i våra egna varmhallar.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Båt 360°

Service, reparationer och transport. Vi hjälper dig med allt som har med båtlivet att göra.

Förfrågan båtförvaring

Välkommen med din förfrågan! Vi svarar via e-post eller slår dig en signal om vi behöver mer information. Du är också alltid välkommen att maila oss på info@nfsmarin.se eller slå en signal på 0155-12 01 30 om du har frågor.

Vid inomhusförvaring ingår pallmaterial. Vid utomhusförvaring ingår pallmaterial och krympplastning.

  Motortyp

  Motorfabrikat

  2 / 4-taktsmotor

  Drivmedel

   

  Önskad förvaring

  Önskad tilläggstjänst