Vinterförvaring av båtar

NFS Marin
023

Vi på NFS Marin vill ge dig ett enkelt och tryggt båtägande - vi erbjuder både inomhus- eller utomhusförvaring. Allt inom dygnetruntbevakat område, vi ser till att din båt ligger tryggt och säkert.

I stora bevakade hallar erbjuder vi vinterförvaring, service och underhåll av båtar. Lokalerna ligger vid Studsvik mellan Nyköping och Trosa och vid Horns Båtvarv. Lokalerna på Studsvik erbjuder högsta möjliga säkerhet med bemannad bevakning dygnet runt.

Hallarna är uppvärmda året runt. De varma hallarna samt den höga säkerhetsnivån gör att du kan lämna all utrustning kvar i båten under vintern. Du kan känna dig trygg i att din båt har det bra samt ligger säkert under vintern. En viktig del i det vi kallar ”enkelt båtägande” Vi hanterar båtar upp till 5 ton eller ca 30 fot.

Även utomhusförvaring har samma höga säkerhetsnivå som inomhusförvaringen. Båtar som förvaras utomhus krympplastas.

NFS Marin tar hand om och löser din båts behov av underhåll, service och reparationer. Vissa delar gör vi i egen regi och andra tar vi in underleverantörer till. Allt för att du som kund ska känna dig trygg på att alla tjänster håller högsta klass.

Antingen kommer du och lämnar din båt vid våra bryggor eller så kommer vi till din brygga och hämtar din båt inför upptagningen på hösten. Samma ska gäller efter sjösättning på våren. Fler och fler av våra kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är att bara lämna nyckeln på hösten för att återfå båten och nyckel i önskat skick till våren. Redo för en ny säsong. Vi är flexibla utifrån vad som passar dig bäst.

Vi har erfarna båtförare med gedigen sjövana och utbildning i form av fartygsbefäl klass 8, maskinbefäl klass 6 samt högfartsutbildning.

Vi utför även landtransporter av båtar upp till ca 3 ton.

För mer information eller för att boka plats inför säsongen 2019/2020 maila info@nfsmarin.se eller

ring 0155 - 120 130.