Om oss

Grunden i vår verksamhet på NFS Marin är din båt och dina önskemål kring hur du vill att ditt båtliv ska se ut. I vår verksamhet underhåller, servar, lagar och förvarar vi båtar året om. Vi drivs av att leverera personlig och kompetent båtservice och lägger stor vikt vid att leverera med hög kvalitet. Vi har mångåriga samarbeten med såväl de flesta försäkringsbolag som de flesta märkesverkstäderna.

Våra anläggningar

Vår verksamhet är geografiskt koncentrerad till kusten mellan Stockholm och Nyköping. Vid Studsvik har vi inhägnad och bevakad inomhus- och utomhusförvaring, vid Lappetorp erbjuder vi båtplatser och vid Horns båtvarv erbjuder vi förvaring inomhus – även den kameraövervakad – samt båtplatser, camping och stuguthyrning året om.


Våra hallar är uppvärmda året runt. Det gör att du kan lämna kvar all utrustning ombord i din båt under vintern och du kan känna dig trygg med att båten torkar upp ordentligt under förvaringen. Våra lösningar för förvaring utomhus håller även den samma höga säkerhet som inomhusförvaringen. Alla båtar som förvaras utomhus krymp-plastas på plats.

Båt 360°

Vi på NFS Marin tar hand om och löser din båts alla behov av såväl underhåll, service och reparationer – som förvaring, installationer och transport. Vi samarbetar med samtliga auktoriserade servicepartners i regionen och kan åta oss garantiservice på de flesta märken. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i att alla tjänster håller högsta klass och att alla eventuella garantier förblir intakta. Dessutom hjälper vi många av våra kunder med allt ifrån kapelltvätt, köp och installation av exempelvis ankarspel, radar med mera. Välkommen med din förfrågan – vi löser det mesta i båtväg!

Ditt båtliv, på dina villkor

Antingen lämnar du din båt vid någon av våra anläggningars bryggor eller så kommer vi till din brygga och hämtar din båt inför upptagningen på hösten. Samma sak gäller efter sjösättning på våren. Allt fler av våra kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är att bara lämna nyckeln på hösten för att återfå båten och nyckeln i önskat skick till våren. Redo för en ny säsong.

 

Fråga oss – vi är flexibla utifrån vad som passar dig bäst. Vi har erfarna båtförare med gedigen sjövana och utbildning i form av fartygsbefäl klass 8, maskinbefäl klass 6 samt högfartsutbildning. Vi utför även landtransporter av båtar upp till ca 3 ton. Generellt kan sägas att vi hanterar båtar upp till 5 ton eller ca 30 fot.

 

Vi som driver NFS Marin heter Anders Wollenius och Björn G Wiberg. Vi drivs av att både se till att ditt båtliv och båtägande är så smidigt och kul som möjligt samt att också försöka utveckla den bransch vi lever och verkar i.

Kontakt

Adress

Lappetorpsvägen 3
611 93 Nyköping
Sweden

Skriv en rad om vad du behöver för att göra ditt båtliv enklare, så kontaktar vi dig inom kort!

0155 - 120 130
info@nfsmarin.se

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 NFS Marin